ביטול הליך בהוצאה לפועל

  • תיק איחוד
    יוסי | 19/01/2009 15:09

    קיים לי תיק איחוד (מזה מספר שנים) וצו התשלומים בתיק עומד על 3500 ש"ח. כיום, הגעתי להסדר כספי אם כל הנושים בתיקי ההוצל"פ בתיק האיחוד. ההסדר הנו ביני לבין כל תיק ותיק בנפרד. קיים לי באחד התיקים הפרטניים (שגם איתו יש לי הסדר) פקודת מאסר אותו נושה ביקש ביטול הפקודה וניתנה החלטה "מאחר והחייב אינו עומד בצ.התשלומים אין לבטל הפקודה" שאלתי הינה: איך אני אמור (או איזה סוג בקשה) לבטל את ההליך כנגדי או באיזו סוג בקשה אני אומר ליידע את לשכת ההוצל"פ כי הגעתי להסדר עם נושי? ושיבטלו לי את כל ההליכים בתיקים הפרטניים (אבהיר - לא לסגור את התיקים - אלא לבטל פקודת המאסר כנגדי) אודה לך על תשובתך

    • ביטול הליך בהוצאה לפועל
      עו"ד משה שרגא | 20/01/2009 08:08

      היות וההליך ניתן בתיק האיחוד, צרף לבקשה את הסכמת כל הנושים.

    • האם תוכל לייעץ איך אפשר להגיע להסדר?
      georg | 20/01/2009 14:22

      יוסי, שלום מבקש את עזרתך. אני חייב מוגבל משנת 2000 ורוצה להגיע להסדר עם נושים. מה מפתח להסדר נושים? מודה מראש, גאורג

      • שלום לך
        יוסי | 21/01/2009 11:03

        תיגש ללשכת ההוצל"פ ותוציא תדפיס של כל התיקים שקיימים נגדך. תפנה לכל נושה ונושה ותציע לו סכום כספי (לפי יכולתך) ואם יסכים אותו נושה לאותו הצעה כספית שהגשת לו, תערוך בינך לבינו הסכם שההליכים כנגדך בתיק יועכבו ועד פרעון התשלום האחרון ייסגר תיק הוצל"פ. וכך תעשה עם כולם, ולאט לאט כל התיקים יסגרו.ותהיה משוחרר מכל חוב. אבל בראש ובראשונה , תהיה מוכן עם כסף זמין ו/או פריסת ציקים בהצלחה לך