הוצאה לפועל - בירור לגבי תיקי הוצאה לפועל

  • בירור האם קיים תיק הוצאה לפועל עבור אדם ועל מה
    רונה | 16/01/2009 21:40

    האם ניתן לברר האם קיים תיק הוצאה לפועל עבור אדם ועל מה. תודה

    • הוצאה לפועל - בירור לגבי תיקי הוצאה לפועל
      עו"ד שווץ איתן | 18/01/2009 21:57

      רק לזוכה או לחייב בתיק ההוצאה לפועל יש אפשרות לברר אילו תיקים במערכת ההוצאה לפועל רשומים על שמו או מתנהלים כנגדו. ישנם חריגים כגון צדדים שלישיים שמבקשים להגיש בקשה לפסק דין הצהרתי בעניין עיקולי מיטלטלין שבוצעו בביתם בגין חובותיו של החייב.