הוצאה לפועל - התנגדות לביצוע שיקים

  • שיקים אחרי כמה זמן אפשר לפדות אותם
    גיא | 16/01/2009 14:51

    שלוום נתתי לאחי שיקים לפני 8 שנים לפני שבוע קבלתי הודעה מרשם הוצל"פ על חוב כולל ריבית והצמדה מאז אגב גם התיק נגדי נפתח לפני חודש כל הזמן אחי אמר שהוא ערב לשיקים והאמנתי לו מה עליי לעשות האם אכלתי אותה

    • הוצאה לפועל - התנגדות לביצוע שיקים
      עו"ד שווץ איתן | 18/01/2009 21:55

      אם עברו מעל 7 שנים מאז מועד הפירעון הנקוב על השיקים, חלה התיישנות וניתן להתנגד לביצוע השיקים.