זו לכאורה עוולה אזרחית כלפיך

  • שיקים
    eyall | 15/01/2009 00:24

    האם ניסיון להפקיד שיקים שטרם הגיע זמנם וחזרו מסיבה זו עלול לגרום לבעל השיק בעיות כגון פתיחת תיק הוצל"פ? אודה לכם על תשובה מהירה בנושאץ תודה

    • זו לכאורה עוולה אזרחית כלפיך
      עו"ד משה שרגא | 15/01/2009 07:56

      פתיחת הליך סרק הינה עוולה נזיקית הקרויה "נגישה" וכן רשלנות. כמובן שתחוייב לשלם את הקרן וככל הנראה תופטר משאר התשלומים. ניתן ורצוי לפנות בכתב לאוחז בשיק ולהציע תשלום הקרן.

      • שיקים
        eyall | 15/01/2009 14:32

        עו"ד שרגא שלום, לא הבנתי למה אני אמור לפנות לאוחז בשיק כאשר רשום ביברור תאריך מועד הפירעון, חשוב לציין כי יש כיסוי לשיק. תודה