סעד עצמי בהוצאה לפועל

  • שאלה לגבי צקים שחזרו נ.ל.מ
    אור | 20/12/2008 15:57

    היי הייתי רוצה בבקשה לקבל תשובה לגבי צקים שנמסרו ל"שיפוצניק" לפני כ-4 שנים (הצקים נתנו כביטחון עד שצד ג" ישלם עבור השיפוץ. הבחור קיבל את הכסף והתחייב לבצע תיקונים אבל כמובן לא ביצע אותם הוא ניסה לפרוע את הצקים אבל הם חזרו (לא הפקדתי את הסכום ) עברו 4 שנים והיה ברור ל2 הצדדים שהוא לא יבוא לתקן ולי היה ברור שאין גביה. לאחר כ- 4 שנים הוא הגיש את הצקים להוצאה לפועל שאלתי האם זה חוקי? הגשתי בקשה לחקירת יכולת ובמגביל תביעה נגדו בתביעות קטנות .אני יודעת היום שהייתי צרכה להגיב מידית בהוצאה לפועל אבל טעיתי. האם הוצאה לפועל יכולה לקחת צקים לאחר זמן כה רב ועוד לחייב את הריבית לזמן זה אשמח לתשובה בתודה אור

    • סעד עצמי בהוצאה לפועל
      עו"ד משה שרגא | 21/12/2008 12:37

      ביצעתם טעויות שקשה יהיה להשתחרר מהן, בכל אופן ממליץ לפנות לעו"ד כדי שיבחן את התיק ואפשרויות הפעולה ההולמות. ליעוץ אישי ניתן לפנות באתר הבית של הפורומים.

      • תודה
        אור | 22/12/2008 08:01

        תודה אני אשקול את דבריך ואבדוק את האופציות שוב תודה. אור