פינוי הדירה מראש

  • חוזה שכירות מבלי לקבל העתק ממנו,
    שירן | 05/08/2009 16:19

    שלום רב, לפני כ חצי שנה חתמתי על חוזה שכירות דירה ,לחוזה המוקרי בעלת הבית הוסיפה סעיף בכת ידה שאני חתמתי לידו שהיא יכולה להוציא אותי מהדירה בהודעה של חודשיים, העתק של החוזה היא לא הביא לי במעמד החתימה מכיוון "שלא היה לה העתק", עכשיו היא הודיעה לי שהוא רוצה שאני יצא מהדירה תוך חודשיים תום החוזה המקורי הוא רק בפבואר , האם יש לה זכות להוציא אותי? האם החוזה עדיין תקף גם שלא קיבלתי העתק ממנו? מה הזכויוץ שלי?

    • פינוי הדירה מראש
      עו"ד אפי אהרונוב | 05/08/2009 21:40

      ערב טוב שירן, החוזה תקף וכיון שהוסכם בו על זכות המשכירה להודיע לך על פינוי מוקדם חודשיים מראש וכך היא עשתה, היא נוהגת כדין. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום חוזים