בהחלט יש מה לעשות

  • איך אני יכולה למזער נזקים - חוזה שחתמתי עליו.
    לימור | 05/08/2009 10:26

    שלום, היה לי משבר בנישואים. לפני 8 ימים הגשתי צו הגנה נגד בעלי בגלל אלימות מילולית. בעלי הורחק לשבוע. יום אחרי מתן הצו פניתי לעורכת דין. העורכת דין החלה להגיש תביעות נגד בעלי. חתמתי על חוזה עם העו"ד- שאשלם לה על כל תהליך הגירושים כ-60,000 ש"ח +אגרות. אתמול, יום בו היה הדיון על צו ההגנה. עו"ד ואני ובעלי החלטנו לבטל את הצו. לחזור הביתה ולנסות לשקם את הנישואים. (לתקופה של 3 חוד'). פניתי לעו"ד בשאלה-כמה אני צריכה לשלם לך? היא אמרה-את כל הסכום שחתמת עליו. כלומר: 60 אלף+אגרות. אציין, כי חתמתי על החוזה בלי לקרוא מה כתוב בו כיוון שהייתי נסערת מאוד ובכיתי. האם זה הגיוני ש-6 ימים אחרי החתימה-הכל התבטל ולעו"ד עדיין מגיע הסכום המלא ולא חלק יחסי?זה לא ניצול של החולשה שלי?!?! אני בהלם מוחלט ולא יודעת מה לעשות. האם יש מה לעשות או שזה אבוד מראש?!?!?! אנא תשובתך, לימור.

    • בהחלט יש מה לעשות
      עו"ד צורי דוד | 05/08/2009 11:31

      אתחיל דווקא בכך שלעורכת הדין מגיע שכר טרחה על העבודה שהיא עשתה. מהדברים שכתבת עולה שגם את חושבת כך. אבל לגבות את מלוא שכר הטרחה שסוכם, במקרה שהתיק נגמר למעשה כבר בדיון הראשון - כנגד זה יש בהחלט מה לעשות. על מנת לתת מענה יותר מעשי, אני זקוק ממך ליותר פרטים. בנימה אישית אני חייב לציין שהתנהגות כזו מצד עו"ד מאד מקוממת אותי באופן אישי ולכן כבר טיפלתי בעבר ואני מטפל גם בהווה בלקוחות שנפגעו מעו"ד שייצגו אותם.