הודעה על ביטול חוזה

  • ביטול חוזה שכירות בע"פ
    אדם | 04/08/2009 17:52

    האם ניתן להודיע על ביטול חוזה שכירות בע"פ (באשר חוזה השכירות עצמו נערך בכתב)? יש לציין, כי ככל הנראה קיימת עילת ביטול של טעות או הטעיה. תודה רבה.

    • הודעה על ביטול חוזה
      עו"ד אפי אהרונוב | 05/08/2009 00:07

      ערב טוב אדם, רצוי וראוי להודיע על ביטול החוזה בכתב ולו בכדי שתהיה לך ראייה מתוארכת להודעה. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום חוזים

      • ביטול חוזה שכירות בע"פ
        אדם | 05/08/2009 19:26

        ומה הדין במקרה בו כבר נמסרה הודעת ביטול בע"פ והנכס פונה?

        • הודעת ביטול
          עו"ד אפי אהרונוב | 05/08/2009 21:47

          ערב טוב אדם, כדאי לשלוח הודעה בכתב על ביטול החוזה מהיום בו הודעת על כך תוך ציון התאריך (בהנחה שאכן קיימת לך עילת ביטול). בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום חוזים