ביטול חוזה עקב מבנה מסוכן

  • בהמשך לשאלה על המבנה המסוכן
    שירי | 04/08/2009 10:58

    במידה ונקבע ע"י העירייה כי המרפסת בביתי הינה מסוכנת - ובעל הדירה איננו עונה לטלפונים. האם יש איזה שהוא זמן הקבוע בחוק בו עלי להמתין טרם הפרת החוזה?

    • ביטול חוזה עקב מבנה מסוכן
      עו"ד אפי אהרונוב | 04/08/2009 19:46

      ערב טוב שירי, אינך אמורה לסכן את עצמך. באם העירייה וגורמים מקצועיים מוסמכים קובעים שהדירה מסוכנת, את רשאית לבטל את החוזה וזאת במשלוח הודעת ביטול כתובה למשכיר. במקביל, כדאי להגיש תביעה כנגד המשכיר על ההטעיה החמורה ולדרוש פיצויים. בברכה, עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום חוזים