פינוי מדירה שכורה בניגוד להסכם בעל פה

  • פינוי מדירה.....
    רום | 26/07/2009 23:14

    שלום רב, הנני שוכר דירה כבר כמעט שנה,ולפני שבועיים יצרתי קשר עם בעל הדירה בנודע לחידוש החוזה.זה אמר כי בכוונתו לעלות את השכירות בעוד 100 ש"ח ואני הסכמתי. סוכם בינינו כי הוא יגיע לדירה בשבוע הקרוב ונחתום . היום סבתו(בעלת הדירה החוקית ,והוא רק מטפל בכח העניין) הגיעה ואמרה כי ברצונה להיכנס לדירה ואנו נתפנה בזמן הקרוב. הסברנו כי סיכמנו עם נכדה ואנו מתכוונים לחדש את החוזה אך זו אמרה כי היא לא רוצה.דיברתי עם הנכד ,וציינתי כי הוא אמר"שנחדש את החוזה"אך זה הפציר כי הוא התנה את החידוש בהסכמתה (למיטב זכרוני לא זכור לי אך אני לא בטוח)..... מה ניתן לדעתכם לעשות????האם ללכת עד הסוף עם הסיכום בעל פה(אני יודע שהוא תופס) אבל מה הסיכויים להוכיח שהוא לא התנה את החידוש בהסכמת הסבתא??? כמובן שהוא נותן לי את כל הזמן שברצוני לקבל בשביל לעבור אודה על כל תשובה תודה

    • פינוי מדירה שכורה בניגוד להסכם בעל פה
      עו"ד צורי דוד | 27/07/2009 09:39

      לאור האמור בהודעתך, אכן הסיכום כולל את הפרטים הנדרשים, אבל היות וידעת שהנכד אינו בעל הדירה והוא אינו יכול להעביר זכויות שאינן שלו, בטח שלא בניגוד לדעת הבעלים וכן ההבנה שהושגה בינכם היתה, שעוד יחתם חוזה, אז מצבך מבחינה משפטית, לא כ"כ טוב. זה לא משהו שהייתי ממליץ ללכת איתו לביהמ"ש, במיוחד לא כשהם מאפשרים לך זמן סביר למצוא דירה חלופית.

      • תודה  לת
        רום | 27/07/2009 16:47