ביטול הזמנת אולם אירועים

  • ביטול אירוע בתוך 14 יום
    עדי | 16/07/2009 20:40

    שלום, שבוע שעבר חתמתי על חוזה עם גן אירועים לחתונה. בחוזה חתמנו אני וארוסתי על 350 מוזמנים כאשר נאמר גם על ידנו וגם ע"י איש המכירות שייתכן ויהיה פחות מכך והוא הסכים. יומיים לאחר התקשרנו לאיש המכירות (שלא עבד באותו יום וחזר אלינו לאחר עוד יומיים (בסה"כ 4 ימים לאחר חתימת החוזה)) על מנת לרשום חוזה חדש של 300 איש או לחלופין לסכם איתו בע"פ שוב שייתכן ויגיע רק 300 ולפי זה נחוייב. האיש מכירות שלהם אמר שזה מה שרשום בחוזה (350) אבל ינסה לבוא לקראתנו "ולא נתווכח על 2-3 שולחנות". בקיצור, השאלה שלי היא האם ניתן לבטל חוזה בתוך 14 יום ולקבל החזר על המקדמה? (כמו החזרת מוצר תוך יום וקבלת הכסף בחזרה). אוסיף עוד שבחוזה רשום שביטול עסקה יחוייב ב-20% ואם זה 30 יום לפני זה 50% (האירוע בעוד כחודש וחצי). תודה!!!

    • ביטול הזמנת אולם אירועים
      עו"ד אפי אהרונוב | 19/07/2009 11:04

      בוקר טוב עדי, קודם כל: מזל טוב! ככלל, עליכם לעמוד בתנאי החוזה לרבות תשלום המקדמה כפי שהתחייבתם בחוזה. אם יש לכם עילה מוכחת של התנהגות שאינה בתום-לב או של הפרת החוזה ע"י בעלי האולם תוכלו לנסות ולתבוע החזרת הסכום ופיצויים נוספים. בתיאור הדברים בהודעתך אני מתקשה למצוא עילה מגובה בראיות ממשיות. בהצלחה. עו"ד אפי אהרונוב מנהל פורום חוזים