תשובה

  • דחוף!!! אודה על עצה מהירה.
    דנה | 21/06/2009 11:08

    שלום רב בחודש מרץ שכרתי דירה , חודש לאחר הכניסה לדירה הביוב צף ובמקום מים מהברז יוצאת חלודה ביקשתי מבעל הבית לתקן אך הוא טיפל חלקית ,שאב ביוב אחד ולא טיפל באינסטלציה (בחוזה מצויין כי בעיות בביוב,אינסטלציה וחשמל יחולו על בעל הדירה) במקום לטפל בבעיה הוא המליץ לי לצאת מהדירה עוד שבוע וגם לצבוע את החדר של ביתי בחזרה לצבע לבן (האם אני חייבת?) האם יש לי על מה להגיש תביעה תביעות קטנות. אני אם חד הורית עם ילדה בת 3 וכרגע אין דירות במיידי השקעתי בבית צבע , ריסוס , הובלה האם אוכל לדרוש החזר כספי בגין הדברים האלו שהשקעתי בבית

    • תשובה
      עו"ד מיכל סגור | 21/06/2009 11:27

      עפ"י החוזה בעל הבית אמור לטפל בבעיית הביוב ומשלא טיפל הרי הוא בגדר מפר חוזה. מה הכוונה "המליץ" לצאת לך מהדירה עוד שבוע. האם הוא מחייב אותך לצאת מהדירה. אם לא, הרי אין מניעה שתישארי. אם כן, יש לבדוק את סעיפי החוזה באשר להודעה מוקדמת אם קיימת. בוודאי שאת רשאית להגיש תביעה על נזקים שנגרמו לך.