דיני חוזים - סיום הסכם טרם הזמן הקבוע בו

  • סיום חוזה לפני הזמן דחוף בבקשה
    נירית | 01/06/2009 16:29

    שלחתי לך כבר הודעה הב הסברתי על בעלי הדירה שלנו שלא נותנים לנו לפנות תדירה חודש לפני הזמן, כמו שציינתי הסברנו לה שמצבנו הכספי קשה מאחר ויש לנו ילד נכה בבית ויש המון הוצאות וחוזרים להורים, בנוסף אין שום סעיף בחוזה בו אנחנו רשאים לעזוב תדירה לפני הזמן או להביא דייר אחר , היא פירסמה את המודעה רק ביד 2 ורשמה שהפינוי ב14.08 וביקשתי ממנה לשנות ליולי היא הוסיפה בגוף המודעה שיש אפשרות לפינוי ביולי אבל שנכנסים ליד 2 ורואים תפרסום רשום 14.08 ומי שנכנס למודעה רואה את השאר, הסברתי לה מניסיוני אם לא יראו בחוץ פינוי ליולי לא יכנסו למודעה שהפינוי לא רלוונטי, ביקשנו ממנה לתלות שלט בחוץ והיא לא הסכימה ביקשנו שתפרסם באתרים נוספים שהם בחינם היא לא רוצה כי זה מספיק מה שמגיע מבחינתה ויש זמן עד אוגוגסט לטענתה אפילו שאנחנו מסבירים שייבים לצאת ביולי כי אין לנו כסף להמשיך לשלם אנא עזרתך בבקשה רשמת לנו לרשום מכתב התראה רק שאני לא יודעת מה בדיוק לרשום ואם פשוט להודיע על פינוי ב01.07 הודענו כבר מתחילת מאי והיא קשה ועל כל דבר רבה ומאיימת ולא מתחשבת שנתיים לא דיברנו כל התקלות שבבית השכנים שמרעישים עד השעות הקטנות דוד שקופץ כל חודש ועוד הרבה בעיות מסביב מה עושים בבקשה עזרתך ??????????

    • דיני חוזים - סיום הסכם טרם הזמן הקבוע בו
      עו"ד יפת תומר | 03/06/2009 11:07

      נירית שלום, דומה שאת זקוקה לסיוע מקצועי. ישנן עמותות רבות המסייעות לאנשים במצבכם. מומלץ לפנות אליהם בדחיפות. אפשר למצוא אותם באמצעות חיפוש ב"גוגל". בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום חוזים

      • איך נקראות העמותות מה לרשום בחיפוש בבקשה?
        נירית | 03/06/2009 12:41

        תודה