הסכם שכ"ט עו"ד

  • דרישת שכר עבור חוזה שלא נחתם
    אסף | 27/05/2009 12:26

    שלום, פנינו לעו"ד מסויים על מנת לקנות דירה. שלחנו לעו"ד חוזה שנכתב ע"י עו"ד אחר (של המוכרים) ולאחר כמה ימים הגענו אליו יחד עם המוכרים. כשהגענו למשרדו הוא הפנה אותנו לעו"ד אחר במשרד שיטפל בתהליך החתימה. העו"ד לא ייצג אותנו ואת דרישותינו מהמוכרים כראוי ולכן לא הסכמנו לחתום על החוזה באמצעות עורך הדין הזה . חזרנו כלעומת שבאנו ולבסוף חתמנו על החוזה עם עו"ד אחר. כרגע עו"ד המקורי דורש תשלום על 8 שעות עבודה שכביכול שביצע על מנת לברר פרטים בחוזה וכו'. הוא דורש סכום של 2300 ש"ח האם אנו צריכים לשלם?

    • הסכם שכ"ט עו"ד
      עו"ד יפת תומר | 28/05/2009 00:48

      אסף שלום, על פי התיאור שלכם - לא. זאת בהנחה שאין הסכם מחייב חתום שניתן להוכחה. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום חוזים