אי תשלום בהתאם להסכם

  • סירוב תשלום על עבודה שנעשתה ללא חוזה
    ירון | 27/05/2009 07:55

    שלום לפני כחודשיים עשיתי עבודה תיכנותית עבור מישהי בשביל קורס במכללה בה היא עובדת. כל העיסקה נעשתה ללא קבלות וללא חוזה (שחור) כיוון שהייתה לה בעיה כספית היא ביקשה דחיה בתשלום והביאה לי רק חלק מהסכום הכולל לאחר מכן הפסיקה לענות לטלפונים ולמיילים ורק מדי פעם שלחה הודעה שתדבר איתי אח"כ. כיוון שעבר כל כך הרבה זמן אני רוצה לתבוע אותה על שארית הסכום אבל פוחד בגלל כל הקטע של העבודה השחורה (הסכום הכולל הוא בערך 4000 ש"ח)

    • אי תשלום בהתאם להסכם
      עו"ד יפת תומר | 28/05/2009 00:44

      ירון שלום, כככל שישנו הסכם בינכם בוודאי שאתה יכול להגיש תביעה מתאימה לבית המשפט לתביעות קטנות. לגבי השאלה הנוספת - הרי זה נתון לשיקול דעתך. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום חוזים