כמה זמן אתם יחד?

  • שאלה דחופה
    קטי | 10/05/2009 13:13

    בן זוגי מסובך כספית עד אין קץ.בבעלותי דירה.האם אני יכולה להעביר דירתי על שם בני בן 7 שאינו בננו המשותף. תודה

    • כמה זמן אתם יחד?  לת
      אניוס | 10/05/2009 17:57

    • לדעתי שאלה זו מתאימה לפורום דיני משפחה
      ק | 11/05/2009 16:28

      כמה זמן אתם יחד? האם אתם נחשבים ידועים בציבור? האם הדירה נרכשה כשהייתם יחד או שרכשת אותה לפני? האם אתם חיים יחד בדירה? יש הרבה שאלות פה.. לדעתי תפני לפורום דיני מש'.. שם יעזרו לך יותר.. בהצלחה

    • תעבירי מהר ותעשי העברה במתנה.
      בעלת ניסיון | 14/05/2009 16:49

      תעשי הסכם העברה במתנה לבן שלך ולא תצטרכי לשלם הוצ' מיותרות ואף אחד לא יוכל לנגוע בדירה בגלל חוב של בן זוגך. תבדקי אם את יכולה להוסיף תנאים "יש סעיף שנקרא מתנה על תנאי" ככה שגם הבן כשיגדל לא ינשל אותך מהדירה בעודו רווק או כשיהיה נשוי. לכי תתדעי עם מי יתחתן!!! בהצלחה.