תוספת להסכם בכתב יד

  • תוקף של סעיף בחוזה
    m | 09/05/2009 16:02

    שלום, התחברתי ל012 לשירות אינטנרט וטלפון, הם שלחו אלי בפקס חוזה, אני הוספתי בכתב יד דרישה לחיבור מסויים, חתמתי על החוזה ופקיססתי אליהם בחזרה. לא קיבלתי מהם כל תגובה, הם חיברו אותי לאינטרט וטלפון אך לא ביצעו את החלק שכתבתי בכתב יד מטענה כי זה לא כלול בשירות שלהם. למרות כי בטלפון נאמר לי כי זה יכלל ולא קיבלתי תשובה שלילי לסעיף שהוספתי בעתב יד. עכשיו תבעתי בבית משפט לתביעות לביטול חוזה בגין הבעיף שבו הם לא עמדו, העו"ד שלהם טוען כי לסעיף שהוספתי בכתב יד אין כל תוקף, האם הוא צודק? תודה

    • תוספת להסכם בכתב יד
      עו"ד יפת תומר | 10/05/2009 18:41

      שלום רב, ככל שהם לא אישרו את הוספת החלק בכתב ידך נראה כי הצדק עימם. בברכה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום חוזים