דיני חוזים - החלפת שוכר

  • דחוף מאד - מה צריך להיות בחוזה שצריך להיסגר מיד
    לנה | 08/05/2009 18:04

    1. איך נוהגים לסגור קצוות בחוזים במשולש של שוכר קיים שביקש להתפנות מוקדם והמציא שוכר חלופי, מבחינת יום החילוף, מצב הדירה, ערבויות ומה עוד. כדי שאנחנו כמשכירים לא נימצא ניזוקים מהפרה של השוכר החדש או של הישן מבחינת יום הכניסה ומצב הדירה. השוכר עדין מתגורר בדירה ורוצה שהחילופין יעשו באותו יום. האם השוכר הקיים משכיר בשכירות משנה לחדש או מסיים את תקופת השכירות והמשכיר משכיר לשוכר החדש. *במקרה שלנו אין לשוכר זכות להחליף.אך בגלל בעיה פרטית שלו - אנחנו מסכימים לפנים משורת הדין. האם מקובל לשמור את הערבויות והצקים של השוכר הישן עד לתום תקופת השכירות המקורי שלו. 2. מה צריך לרשום בחוזה עם השוכר הישן כדי לסיים איתו?

    • דיני חוזים - החלפת שוכר
      עו"ד יפת תומר | 10/05/2009 18:22

      לנה שלום, צריך לסיים את החוזה עם השוכר הראשון לבצע גמר חשבון ביום סיום ההסכם. מאותו היום, צריך לחתום הסכם עם השוכר השני ולקבל בטחונות חדשים ממנו. בהצלחה, עו"ד תומר יפת מנהל פורום חוזים