דיני חוזים - ביטול הסכם

  • ביטול חוזה שכירות
    מיכל | 03/04/2009 11:51

    חתמתי על חוזה שכירות ביום הראשון בדירה בשיחה אקראית עם שכנה בבניין התברר כי עוד חודשיים הבניין הולך לעבור שיפוץ רציני של 4 חודשים שכמובן בעל הבית לא טרח לידע אותי הוא גם גר בבניין כך שספק שהוא לא ידע האם יש לי עילה לביטול החוזה ואם כן מה הפרוצדורה והאם אני יכולה לבטל את הצקים שנתתי לשכר דירה ולועד בית

    • דיני חוזים - ביטול הסכם
      עו"ד יפת תומר | 06/04/2009 20:31

      ניתן בנסיבות מסויימות לראות בכך סוג של הטעיה המצויה בבסיס ההסכם. השאלה היא עד כמה מידע זה הינו קריטי ולרוונטי להסכם השכירות. למיטב שיפוטי על פי הנתונים שהבאת נראה לי שכן. אך רק דעתו של בית המשפט היא זו הקובעת. ניתן לנסות בבית משפט לתביעות קטנות ולהעמיד זאת למבחן.