הפניה לסעיף חוק

  • צריך הפנייה בבקשה
    יוסי | 07/06/2012 17:06

    צריך בבקשה הפנייה לסעיף חוק/תקנות שאומר שחברה ממשלתית החורגת מהתקציב שאושר לה הרי שמדובר במעשה פלילי תודה!

    • הפניה לסעיף חוק
      עו"ד יוסף רז | 07/06/2012 17:24

      ומהיכן הביטחון שמדובר בעבירה פלילית? אנא פרט והרחב כדי שאוכל לנסות לסייע

      • חידוד
        יוסי | 13/06/2012 20:16

        אני עובד בחברה ממשלתית ורציתי לדעת האם ברגע שאנחנו חורגים מהתקציב שאושר לנו לפרויקט כזה או אחר על ידי הממשלה הוא בגדר עבירה/אחריות פלילית?תודה!