התפרצות, גמילה מסמים בכלא ועוד

  • עזרה
    אדרי זקלין | 03/06/2012 01:08

    כמובן שהוא הסכים לביצוע חיפוש הוא במהלך הימים האלה עבר דירה ובבוקר ההוא היו צריכים להוביל לו את הארונות של בחדרי שינה מהדירה הקודמת. באותו ערב הוא פירק את שני הארונות והכין הדברים להובלה שהייתה צריכה להיות ב8 בבוקר. השוטר אמר לו שהוא מעוכב לחקירה והוא צריך להתלוות אליו לתחנת משטרה הוא עלה לניידת ומפה כבר מתחיל סיוט שלא נגמר חקרו אותו כמעט שש שעות על התפרצות לקיבוץ שסמוך לעירנו הוא אמר את האמת במהלך שש השעות הללו בשעה שמונה בבוקר החליפו משמרת ושוש חקרו אותו והחוקר אמר לו חבל עלייך אתה ילד טוב גם אם זה לא אתה אשם אתה היחידי שנעצר בו תודה רק תחתום לי פה תלך לאשתך ולילדים והנא חתם מאותו רגע הוא נעצר עד ״תום ההליכים״ הוא היה במעצר בית שמונה חודשים עד תום המשפט ברגע מסוים כשהוא היה במעצר בית וראה שהמשפט לא מתקדם הוא ברח ורצה לשים קץ לחייו אך אדם שהוא אינו מכיר עזר לו לחשוב אחרת לבסוף הוא נשפט ל10חודשי מאסר בפועל והוא מרצה מאסר בכלא הכי מחריד במדינה ללא טיפול ללא כלום אני זקוקה לאדם שיכוון אותי איך לעזור לבן שלי להוא את האמת לאור אגב מי שיקרא פרוטוקולים יבוס למערכת המשפט של ו על הבורות לא לקחו בהית שכביכול רץ לא תביעות אצבע לא כלום אפילו מסדר זיהוי לא עשו בקיצור זה פשוט הזוי אני רק רוצה מרכז גמילה לבן שלי וגם אם הוא ירצה מאסר אני יילחם להוכיח את חפותו מי יכול לעזור לי?? זה הטלפון שלי ***נמחק ע"י המערכת***

    • התפרצות, גמילה מסמים בכלא ועוד
      עו"ד יוסף רז | 03/06/2012 07:53

      שלום רב מדובר במקרה מורכב ומאוד קשה עד בלתי אפשרי לסייע על גבי הפורום. בנך בוודאי היה מיוצג על ידי עו"ד במשפטו- אני מציע שתחילה היוועצי בעו"ד. באשר לשלאתך- שתי נקודות עיקריות: 1. גמילה בתוך בית הסוהר- הדבר אפשרי אך קשה ועל בנך להביע רצון, לבקש זאת ולשתף פעולה עם גורמי שב"ס. גמילה באופן פרטי יוכל לעבור רק לאחר שישתחרר מהכלא. בכל מקרה דעי שרצונך אינו מספיק ועליו לרצות זאת. 2. ערעור על הכרעת הדין- יש אפשרות להגיש ערעור ו/או בקשה למשפט חוזר. הכל תלוי נסיבות (כגון: כמה זמן עבר, מצב הראיות וכיו"ב). כדי לבחון אפשרות של ערעור עלייך להיוועץ בעו"ד ולהציג בפניו את כל התיק מהמשפט של בנך. בהצלחה