חילוט רכב בעבירות סמים

  • סמים נתפסו ברכב , יעוץ והכוונה בנוגע לחליטה.
    אלון | 20/05/2012 11:29

    שלום. נתפסתי עם 20 גרם חשיש ברכב שלא על שמי . נעצרתי לשבוע בהית מעצר ושוחררתי. אני ללא עבר פלילי , וללא אישומים. זוהי פעם ראשונה ( ואחרונה) שלי. הסמים היו לשימוש עצמי . בנתיים הרכב בהחרמה , ורצונם לחליטה. כיצד אני יכול להסביר ובאיזה עמדות לנקוט מכיוון שהרכב של אבי , שאיננו ידע אף דבר על רצוני. אני סטודנט עובד/לומד ואבי בצבא כמה עשורים. רציתי להתייעץ מכיוון שאין סיבה לאבי לסבול באשמתי. מה עלי לעשות? העדיף הכל , חוץ מהחליטה. תודה , אשמח לתשובה.

    • חילוט רכב בעבירות סמים
      עו"ד יוסף רז | 20/05/2012 17:19

      שלום רב לצערי חסר מידע מהותי בשאלתך. האם אתה עומד בפני משפט או שמדובר בהחרמת הרכב ל 30 יום? לא ברור מהנתונים שנתת. רכב מחלטים במשפט ובכל מקרה בגין 20 ג' חשיש לא מחלטים רכב בהליך פלילי.

      • עדיין לא הודיעו לי אם יש משפט , ומתי. גם לא אמרו
        אלון | 21/05/2012 00:02

        שום דבר על 30 יום . והרגע גם גיליתי שהוא לא הגיע להחרמה ופשוט ישב בתחנה .