עימות

  • ביצוע עימות .
    עידן | 18/05/2012 22:41

    נלקחתי לעימות . בסוף העימות ראיתי ,שהשוטרת פשוט המציאה דברים (אין דרך אחרת לתאר ) היא הבטיחה ,שהכול מצולם ואין מה לדאוג לחתום וללכת על השטויות שהיא כתבה . וכך אכן עשיתי . כרגע אני דואג . האם זה באמת נכון והאם לא הייתי פזיז ,שחתמתי בלי להתעקש . ויותר מזה . במידה ויוגש נגדי כתב אישום . האם לעו"ד שלי יהיה אפשרות לצפות בהקלטת העימות ? מה אני עושה ??

    • עימות
      ציקי פלדמן, עו"ד | 19/05/2012 08:41

      שלום, בסוף כל חקירה יש חשיבות מאוד גדולה לקרוא את התכנים שנכתבו ועליהם אתה חותם. אם העימות אכן מתועד כולו - הבעיה ניתנת לפיתרון שכן הסניגור הפלילי רשאי לקבל את כל חומר החקירה הרלוונטי לרבות צילומים והקלטות וכך יוכל להוכיח את טענותיך. להבא דע את זכויותיך ואת החשיבות בקיראה לפני חתימה הן בחיקרה והן בעימות. בברכה, ציקי פלדמן, עו"ד

      • תודה רבה רבה על המענה . שאלה נוספת
        עידן | 19/05/2012 21:19

        במידה והפרקליטות תחליט לסגור את התיק . והמתלוננת תרצה להגיש ערער האם יהיה מותר לעו"ד , שמגיש את הערער בשמה לצפות בעימות .? מדובר על תלונת אונס . האם אכן נהוג לצלם במצלמת וידיאו או להקליט עימות במקרה כזה ? .

        • עימות 2
          ציקי פלדמן, עו"ד | 19/05/2012 22:07

          כן, במקרים של עבירות מעין אלה נהוג לצלם את העימות. אם התיק יסגר אזי ההחלטה אם לאפשר את הצפייה בקלטת (לסניגורה של המתלוננת) - נתונה לשיקול דעת המשטרה. בהצלחה. ציקי פלדמן, עו"ד

          • שאלה מאוד חשובה בנושא . אודה מאוד על מענה
            מזועזעת | 21/05/2012 14:06

            מה אם המשטרה מושחתת ? היו הרי כבר דברים בעולם . מה אם התלונה הוגשה כנגד אישיות בציבור או אדם עשיר ,שיכול לספק שוחד . במידה ותיק נסגר כי המשטרה טוענת ,שבמהלך עימות המתלוננת הטיחה באנס משהוא כמו "אם הייתי משלם לי לא הייתי מתלוננת " או משהוא מפליל בסגנון . והמתלוננת טוענת בתוקף ,שלא אמרה את הדברים והחבר הטוב של האנס (השוטר יוסי ) טוען שכן . מה המתלוננת יכולה לעשות ?. כיצד יכולה להגיש ערער במקרה זה ?(ללא אפשרות של צפייה בהקלטת העימות??? ) היא חתמה על מסמך ללא קריאה משום ,שהובטח לה שהכול מתועד ומצולם . אבל לא נותנים לה להוכיח , שהמשטרה משקרת . דרך אגב גם פרקליט ,שמטפל בתיק יכול לשקר .אולי האדם ,נגדו הוגשה תלונה מקורב לפרקליט וגם לשוטר (הכוונה לפרקליט המדינה ) וגם היו מקרים ,שפרקליטים עובדי מדינה קיבלו שוחד (בעולם על כול פנים ) מה על מתלוננת לעשות במקרה זה ? כיצד היא או עורך דינה (שמגיש את הערער ) יכול לקבל זכות לצפות בעימות ????