בחינה נוספת של התיק

  • בקשה לעזרה
    יוליה | 28/04/2012 12:31

    בשנת2002 את בן דוד שלי עצרו בהשאמה לרצח עליו הוא לא ידע.בחקירה אין שום הוכחות אין טביעות אצבע,אין שערות וכ'ו.יש רק שיחת טלפון (שלא על שמו) לטלפון של עד מדינה והמילים של אותו עד (שנטפס שלוש פעמים על שקר לחקירה ) ובכל זאת הוא נישאר עד מדינה .לפי המילים שלו הוא הלוואה את האקדח לבן הדוד (תימצאו לי אידיוט שמסוגל להלוות את האקדח שלו למישהו לירות)והראה לחוקר איפה הגופה ובכל זאת טען שלא היה שם.בשעה שתיים בצוהוריים 25 באוגוסט 2002 לבית המגורים של דוד שלי (אבא שלו) נכנסה המישטרה ובלי צו חיפוש התחילה להפוך את הבית.על השאלה מה אתם מחפשים החוקר דובר הרוסית ענה "הבן שלכם הבטיח לעצמו 20 שנה בכלא רוסי אין כסףאין שפה הוא ישב".בטח לפי החוקים של המדינה שלנו זה הצדק היתחלנו לחפש עורך דין.המחירים:לפני כתב אישום 5 אלף דולר בהמשך מעשריים עד שלושים אלף דולר.את הסכום ההתחלתי מצאנו אבל את ההמשך לא ו בן הדוד שלי נכנס לכלא.המדינה נתנה עורכת דין שלא הזיזה את התחת שלה (בטח למה להזיז עם זה בחינם).מול העניים שלי עורכת הדין עם הקטגור לפני הכניסה לאולם של בית המשפט דיברו על מי הם העדים שלהם וצחקו על המצב.אבא של בן הדוד שלי (דוד שלי) בן 83 בן אדם חולה לא יוצא מהבית למרות זאת ממשיך להילחם על גורלו של בנו היחיד.הוא פנה לכל מיני כתבות לעיתונות,לכנסת ואפילו לנשיא אף אחד לא היתייחס.הנשיא ענה הוא צריך להודות  במעשיו ואני יתן חנינה,אבל איך אפשר להודות במעשה שלא עשיתה.אתם זה הכתובת האחרונה שלנו.אולי ימצא הבן אדם שאצלו חוץ מכסף חשוב הצדק ורחמנות כלפי אדם אחר או שהכול עד כדי רקוב שלא נישאר תיקווה.אני מבקשת מכם עצה,עזרה בן דוד שלי בכלא כבר עשר שנים.

    • בחינה נוספת של התיק
      עו"ד אלכס גפני | 28/04/2012 12:39

      שלום, יוליה! הבקשה שלך חורגת ממענה שניתן בפורום באינטרנט. בחינה מחודשת של תיק הרצח היא עבודה רחבת היקף. את יכולה לפנות לכל אחד ממנהלי הפורום, במידה וירצו לעשות זאת.