כיצד לעזור לבן משפחה בהליך פלילי

  • הצתה של בית
    גל | 18/04/2012 19:20

    שלוםהנושא מאוד מורכב כך שאנסה לתמצת כמה שאפשר מלפני שבועיים בערך אימי הציתה את הדירה שלה בעקבות שנים של התעללות מצד אבי החליטה שבעקבות הדירה הוא לא מוכן לתת לה גט וחשבה שכך תפתור את הבעיה בזמן השרייפה היא שהתה לבד בדירה ובזמן ביצוע המעשה היא התקשרה אליי לאחר שבלעה מס כדורי שינה בזמן השיחה שלה אבי נכנס הביתה ואני שומעת צעקות שלו שנשרף הבית אבי  ניסה לכבות את האש נכווה ברגליו והוא עדיין נמצא בביה"ח מצבו טוב ומחכים שהכוויה תחלים בנתיים נחקרנו כולם במטרה והם מצידם להוטים להגיש כתב אישום זה שבועיים עוד מעט שלא הוגש כתב אישום בנתיים היו  דיונים לקחנו עו"ד והוא החליט שהדרך הטובה לצאת מכל הסיפור היא לטעון על אי שפיות זמנית בעת ביצוע המעשה וזה מה שהיה היא הייתה במעצר ולאחר מכן הועברה לביה"ח פסכיאטרי בהסתכלות שהייתה במשך חמישה ימים לא נעשה איתה דבר פתאום יום לפני הדיון פסיכיאטר החליט שהיא צריכה להתחיל טיפול תרופתי אנחנו המשפחה כולל אימי התרסקנו מכל הסיפור אנחנו במצב מאוד קשה לא יודעת אם להאמין לפסיכיאטר אני רוצה לקחת חוות דעת של פסיכיאטר באופן פרטי ממש היום היה דיון לאחר שהחלפנו עו"ד כי לא היינו מרוצים משרותיו של העו"ד הראשון והוא מבחינתו דרש מעצר בית וטיפול מרפאתי השופטת לא הסכימה וקבעה שלפי חוות דעת פסכיאטרית היא צריכה להישאר באישפוז אני ממש חסרצ אונים יושבת כל היום ולא מצליחה לתפקד יש לי אימה ללא עבר פלילי ללא עבר פסיכיאטרי אמא שחיה את כל חייה למען הילדים אמא שסבלה מבעל  לא שפוי כל חייה והיום היא נמצאת במקום הכי לא שפוי בגלל מעשה  ללא מחשבה אני ממש מתחננת לקבל תשובה יש לי עוד המון מה לומר אבל אסתפק במתן תשובה של מה ניתן כרגע לעשות על מנת לשחרר אותה משם האם קיימת אופציה אקח לה את הטוב ביותר רק להוציא אותה משם.

    • כיצד לעזור לבן משפחה בהליך פלילי
      עו"ד יוסף רז | 19/04/2012 08:18

      שלום רב המקרה מאוד מורכב ומענה מקצועי באשר לאופן הטיפול כמובן שלא ניתן לתת על גבי הפורום מבלי להכנס לעובי הקורה ולהכיר את התיק. לגבי אופי הטיפול, לדעתי פעלת נכון כששכרתם עו"ד פרטי לאמך. אבל לא הייתם מרוצים, החלפתם אותו וגם מהשני אתם לא מרוצים? אז אני יכול רק להניח שהלחץ מהמצב נותן את אותותיו. מאחר ואינכם אנשי מקצוע עליכם למצוא אחד כזה (עו"ד פלילי כמובן) עליו אתם סומכים ולהמשיך למסוך עליו גם כשיש קשיים בדרך. אחרי הכל מדובר בעבירה פלילית חמורה מאוד וההליך הולך להיות ארוך, יקר ומייגע. התאזרו בסבלנות וסמכו על עורך הדין שלכם או קחו אחד שאפשר לסמוך עליו. בהצלחה