יציאת אסיר לחופשה

  • בית מעצר מול בית כלא
    אסתי | 25/03/2012 16:36

    עוד שאלה אם יושב כבר חודשיים בית מעצר שכחתי את השם אבל זה ברמלה ואמרו לו שיעבור לרימונים אבל עוד לא עבר וכבר עבר חודשיים ע"מ לקבל חופשה ראשונה האם בגלל שזה בית מעצר לא זכאי לחופשה ראשונה רק עד שילך לרימונים?תודה

    • יציאת אסיר לחופשה
      עו"ד יוסף רז | 25/03/2012 16:55

      אסיר יצא לחופשה לאחר שעבר רבע מתקופת מאסרו ולפחות חודשיים. גם אז יכולים להיות גורמים שימנעו יציאתו תלוי בנסיבותיו.

      • המשך חפשה ראשונה
        אסתי | 27/03/2012 12:49

        אני מצטערת שאני מציקה. אבל אחי התקשר היום והוא שמע שבגלל שהוא נמצא בבית מעצר ניצן אז בבית מעצר אין חופשות בכלל. אז שוב האם זכאי או לא זכאי . הבעיה שאין עם מי לדבר. אף אחד לא עונה בטלפונים, לכן אני פונה פה בפורום. תודה

        • המשך
          עו"ד יוסף רז | 27/03/2012 19:11

          לא ברור לי- האם אחיך עצור או אסיר? אם עצור לא יצא לחופשות ואם אסיר כפי שכתבתי- אחרי שישבור רבע. לאחיך יש לאן לפנות בתוך הכלא- קצין האסירים וגורמים אחרים, מהם יקבל תשובות לגביו.

          • המשך המשך תגובה לאסיר חודשיים
            אסתי | 27/03/2012 20:24

            סליחה שאני מטרידה אותך אבל היות וכבר שאלתי אותך אותך אז קשה להרפות. פשוט אנחנו כל המשפחה במצוקה מהענין. אז שוב אחזור אחי נמצא בניצן נשפט לשמונה חודשים כלומר שהוא אחרי משפט ואם אני מבינה נכון אז אם נשפט אז הוא נקרא אסי ר לא כן? תקן אותי אם אני טועה. ואם אני מבינה מאחי מאד קשה לקבל תשובות גם מגדולים שם . נורא מזלזלים ורוצים רק להתפטר מהם ונותנים תשובות לקוניות. כל יום אומרים לו שיעבירו אותו לרימונים ועדיין לא. כבר חודשיים שאומרים לו את זה. סליחה על הטירחה ואשמח אם תסביר לי תודה מראש.

            • המשך
              עו"ד יוסף רז | 28/03/2012 17:43

              לצערי אין לי מה להוסיף מעבר למה שכתבתי, תפני בעצמך לקצין האסירים ותבקשי לקבל הבהרות או שאחיך יפנה. לכל אסיר יש זכויות ובמידה ושב"ס לא מקיימן, ניתן להגיש עתירה לבית המשפט המחוזי.

              • תודה
                אסתי | 28/03/2012 18:34

                ראשית תודה שהקדשת מזמנךאבל לצערי , חבל שאתה לא יודע כמה תיסכול וכמה מתסכל שאין עם מי לדבר. תנסה ותעשה נסיון להתקשר לבית הסוהר ניצן תעשה שלוחה 7 שזה קצין אסירים ותיווכח בעצמך שאין מענה עד כלות הנשמה. ולצערי גם בבית הסוהר אין לאחי עם מי לדבר. וכל הענין של עתירות וכו', אתה יודע טוב מאד כמה זה כאב ראש ועד שיגמר הכאב ראש כבר הוא ישתחרר זה לא אוקוס פוקוס מהיום למחר. זה הרבה עצבים. ואנחנו אנשים פשוטים שלא מבינים, ואני מקווה שלא נבין עד סוף ימינו. רק חבל שזה ככה. תודה בכל אופן

                • המשך
                  עו"ד יוסף רז | 28/03/2012 21:44

                  צר לי שזה המצב. אתם זקוקים לסיוע של עו"ד, אם אין לכם אפשרות פנו לסנגוריה הציבורית הם מסייעים למיטב ידיעתי גם בעתירות אסירים.