שיבוש חקירה והטרדת עדים

  • מכתב התנצלות, והטרדת עד?
    יורם | 25/03/2012 11:23

    שאלה חשובהאם מישהי שלא מכירה אותי אישית והכירה אותי דרך האינטרנט הגישה נגדי תלונה על הטרדה מינית וכו'..ובקרוב תוגש כתב אישוםהודתי בחקירה בהכלרציתי לדעת אם שליחת מכתב התנצלות על המקרה ובו בנוסף  סיפור על החיים הקשים שעברתי + בקשה שתגיד את האמת בהמשך ולא תפריז בגלל שנאה וכו'מהווה הטרדת עד?שיבוש הליכים וכו'... ?

    • שיבוש חקירה והטרדת עדים
      עו"ד יוסף רז | 25/03/2012 11:51

      אני ממליץ לך בחום לוותר על הרעיון ולהעלות טעוניך בבית המשפט בלבד. אם היה בדובר בהתנצלות בלבד מילא (וגם אז הייתי ממליץ שלא), אבל אתה מתכוון לבקש ממנה לא להפריז ובכך בעצם נכנס לגרסה שלה. אל תעשה זאת!

      • ואם אני מוותר על הבקשה ....
        יורם | 25/03/2012 11:59

        ואם אני רק כותב מכתב התנצלות + סיפור על עברי הקשה.. ועל מצבי הקשה כיום , מבלי להזכיר מילה שקשורה למה להגיד ומה לאלא מדובר על תקיפה מינית, אלא על הטרדה בטלפון ובמחשב

      • המשך..
        יורם | 25/03/2012 12:01

        מאיזה סיבה שבכלל לא לכתוב מכתב התנצלות?ואם זה על ידי גורם צד שלישי, שאז אני תמיד יכול להגיד שאין לי מושג מי זה וכו'..

        • המשך
          עו"ד יוסף רז | 25/03/2012 15:49

          מדוע אתה צריך לכתוב למתלוננת על מצבך הקשה? כדי שתחזור בה מתלונתה? כי אז זו עבירה חמורה. או רק כדי שתרחם עליך- כי אז זה תפקידו של בית המשפט וטיעונים אלו אתה צריך להשמיע במשפט. על ידי צד ג' זה רק נראה חשוד עוד יותר. אני חוזר על המלצתי שלא לעשות כלום.

          • משהו אחרון
            יורם | 25/03/2012 16:51

            כדי שתרחם ולהגדיל את הסיכוי שלא תביעה אזרחית בעתידולא לא כדי שתבטל את התלונה ממש לא , לא אבקש דבר שכזה..למה זה יראה לצד ג' זה יראה חשוד ?אי אפשר להתנצל?נשמע לגיטימי לא?