כלב ללא רצועה

  • קנס בגין שיחרור כלב ללא חגורה ומחסום פה בשטח ציבור
    אבי | 24/03/2012 08:12

    אימי בעלת כלבה מסוג פינצ'ר ננסי, בעת שהיא שהתה בתחום מסעדה (באיזור המדשאה) ליד טיילת ראשון נגשה אליה פקחית ונתנה לה דוח על כך שהכלבה הייתה ללא חגורה ומחסום פה.יש לציין שבעל המסעדה מכר של הורי והכלבה נמצאת במדשאת המסעדה ללא חגורה ומחסים באישור בעל המסעדה.האם המבחינה משפטית החוק עומד לצד הפקחית אף על פי שהיה אישור מבעל המקום פרטי (מסעדה) לכך שהכלבה תסתובב בשטח המדשאה של המסעדה ללא מחסום וחגורה ?

    • כלב ללא רצועה
      עו"ד יוסף רז | 25/03/2012 06:37

      השאלה במקרה זה הינה האם הכלב שוחרר במקום פרטי או ציבורי. אם במקום פרטי וללא אנשים זרים מסביב לדעתי אין סיבה לקנס ובאפשרותך לבקש להישפט.