התשובה השנייה היא הנכונה

  • האם זה נחשב להטרדה מינית?
    בני | 10/03/2012 12:42

    אתמול הייתי במסיבת פורים .התחפשתי לנסיך. באתי לבחורה וקדתי מולה, היא חייכה. נטלתי את כף ידה, קדתי ונישקתי נשיקה קלה את גב כף היד .(כמו בסרטים כזה) היא חייכה נטלתי את ידה ברכות ורקדנו כמה שניות, במהלכן עשיתי לה סיבוב סלסה (סיבוב והטית הגוף הצידה) היא אמרה שיש לה חבר.- ואז הלכתי ולא חזרתי אליה יותר הזי בכלל שאני חושב על "אירוע" כזה בכלל.. ז נחשב להטרדה מינית? או שאני סתם מתעסק בשטויות ?

    • התשובה השנייה היא הנכונה  לת
      המן הרשע | 10/03/2012 14:01

      • אתה עורך דין?? בחורות יכולות לתבוע גם על זה..  לת
        בני | 11/03/2012 08:55

        • מה הקשר?
          המן הרשע | 11/03/2012 10:48

          קודם כל, תשובת עורך דין אינה בהכרח טובה מתשובה של מי שאינו עורך דין, ודוגמאות לכך אתה יכול למצוא אפילו בדף זה ובזה שאחריו. שנית, מכך שמישהו יכול לתבוע, לא נובע בהכרח, שיש לו עילת תביעה מוצדקת. ושלישית, אני מסתמך על העובדות כפי שתיארת: בסך הכול רקדת עם בחורה בהסכמתה, וברגע שהיא רמזה לך להפסיק, הפסקת מיד. אין צורך בידע משפטי מעמיק כדי להבין, שבין זה לבין הטרדה מינית אין ולא כלום.

    • בני, בני, ילד רע  לת
      פצצת התום | 11/03/2012 11:55