אם ההודעה נשלחה רק אלייך

  • פגיעה בשם טוב, בכבוד והוצאת דיבה
    אוסנת | 09/03/2012 18:35

    שלום, ייתכן וכי פנייתי איננה מתאימה לפורום זה . לכן , במידה ולא אקבל תשובה אשמח לדעת מיהו הגורם שכן יכול להתייחס לפנייתי . לפני זמן מה רבתי עם חברה שלי והקשר נותק . אמש , על רקע של אי הבנה מצדה ומחשבה שגויה היא שלחה לי הודעת SMS לפלאפון הנייד שלי המכילה קללות חמורות ופוגעות . מה שגורם להכפשת שמי והוצאת דיבה . אשמח לדעת האם אוכל לעשות משהו בנדון והאם קיים סעד משפטי במידה ואחליט לגשת עם הנושא הנ''ל לביהמ''ש . תודה רבה.

    • אם ההודעה נשלחה רק אלייך
      אוסקר | 10/03/2012 09:36

      איך היא גרמה להכפשת שמך?

    • הטרדה במאצעות טלפון
      עו"ד אלכס גפני | 13/03/2012 13:50

      אוסנת שלום! ראשית ייתכן ותוכן המסרון מהווה עבירת האיומים, לכאורה. שנית, במידה והבהרת כי אינך מעוניינת בקשר עמה , ייתכן ובוצעה עבירה של הטרדה באמצעות טלפון