הודעות מעליבות בפייסבוק

  • הודעות פוגעות
    שרית | 05/03/2012 14:23

    שלום, מישהו כתב לי הודעות מאוד מעליבות בפייסבוק וגם כתב לחברים שלי דברים עליי בהודעות. זה פרופיל שאני לא מכירה אבל אני חושדת במישהו. רציתי לתבוע על לשון הרע, הבעיה שהפרופילבפייסבוק נסגר.יש אפשרות לתבוע בלי לדעת מי זה אם אני אגיד מי אני חושדת שזה?תודה

    • הודעות מעליבות בפייסבוק
      עו"ד אלכס גפני | 06/03/2012 23:21

      יכול להיות שתוכלי לתבוע, אך ייתכן ותתקשי לבסס את תביעתך. במידה ובתוכן ההודעות היו דברים המהווים חשד לביצוע עבירה פלילית, כגון הטרדה מינית/איומים וכו' ממליץ להגיש תלונה למשטרה. ייתכן ויהיה ניתן להתחקות אחרי האיש שעומד מאחורי הפרופיל.