פוליגרף

  • פעמים יצאתי שקרן בפוליגרף כשאני חף מפשע
    אל | 23/02/2012 20:10

    בת זוגתי התלולנה ובימה אירוע על אלימות כשאני לא הייתי במקום.יש לי אליבי יש לי ראיות יש לי איכוני טלפון יש לי צילום פיצוציה כשבאותו הזמן האישה מצלצלת למוקד המשטרה ואומרת שאני תוקף אותה אני לא הייתי שם נקודה. עכשיו תסבירו לי איך בשני בדיקות פוליגרף אני יוצאה שקרן ושוב אני חוזר לא הייתי באירוע!!!! מה הסיבה ומה צריך לעשות כדי להכין אותי לתוצאות אמת מבלי לקחת או לנסות לעבוד על המכונה אני רוצה בטבעיות תודה מראש.

    • פוליגרף
      עו"ד איתמר סיון | 23/02/2012 20:18

      דומה, כי ברצונך לקבל ייעוץ שהוא אינו משפטי - אלא איך "לעבוד על המכונה", כלשונך. אין זה הפורום המתאים. במקביל אומר, שאם יש לך אליבי הכולל איכונים וצילום פיצוציה יש מקום לניהול הוכחות (אם הוגש כתב אישום) - בהן הפוליגרף שמזיק לך כלל לא קביל.

      • פוליגרף
        אל | 26/02/2012 18:58

        אני אמרתי ברור מבלי לקחת או לנסות לעבוד על המכונה. יש כתב אישום. נבדקתי שוב זה אומר בפעם השלישית ולא עובר. שמתי לב כשהבודק שואל שאלה והשם שלה בפנים השאלה ,אני מרגיש שלרגע אני נכנס לחרדה, היה דיון הוכחות והשופט החזיר את התובע ולנסות להגיע להסדר לסגירת התיק הפרקליטות רוצה בסעיף שמזכה אותי, אך את המשטרה לא אוכל לתבוע, אני רוצה לתבוע כי יש מחדלי חקירה.הפרקליטות אמרה אם אני יעבור פוליגרף יהיה על מה לדבר.אני לא רוצה לחזור למשפט כי אמרו משם לא תדע מה יהיה. ואני חייב בדיקה טובה. האם כדאי לנסות שוב? יש אפשרות לקבל תשובה חד משמעית מה הסיבה שאני לא עובר?

    • מציע להתייעץ עם חוקר פרטי
      אלדד | 25/05/2017 11:22

      שלום,
      מציע לך להתייעץ עם חוקר פרטי. הוא יוכל לאסוף את החומרים שברשותך בצורה מסודרת ולייעץ לך כיצד עליך להתנהל עד שתוכח חפותך.

      בהצלחה,
      ליהי