פניה לגורמי חקירה

  • מכתב לקצין חקירות ראשי
    שחר | 07/02/2012 00:45

    הגשתי תלונה בגין איומים. התיק בחקירה, ונערך עימות ביני ובין החשוד. התיק כעת ממתין להחלטת קצין חקירות ראשי. ברצוני להוסיף ראיה נוספת לתיק. האם בפרקטיקה נהוג וניתן לשלוח אותה לקצין חקירות באמצעות מכתב?

    • פניה לגורמי חקירה
      עו"ד אלכס גפני | 07/02/2012 17:26

      שלום שחר! סביר שתצטרך למסור הודעה (עדות בשפת המשטרה) המגבה את חומר החקירה. אם בכל זאת ברצונך לפנות בדואר, הייתי ממליץ על שליח עם החתמה של הגורם המקבל ותיעוד המסמך לפני כן לבל ילך לאיבוד.