אבחון פסיכיאטרי

  • בקשהה לאיבחון
    מירב | 05/02/2012 14:15

    האם אני כנפגעת עבירה יכולה לבקש איבחון פסיכאטרי של חבר בקהילה של גמילה מסמים?

    • אבחון פסיכיאטרי
      עו"ד יוסף רז | 05/02/2012 15:41

      לא ברור באיזה הקשר את מעוניינת להגיש בקשה זו. כעיקרון, נפגע עבירה אינו צד להליך ואינו יכול להגיש בקשה כזו.

      • המשך
        מירב | 05/02/2012 20:22

        בהנחה ,שהמערכת פיספסה בגדול איבחון של משהו פתולוגי באישיות. שלא יכול להכיל שינוי.

        • המשך
          עו"ד יוסף רז | 08/02/2012 07:47

          מירב שלום אני זוכר את הפניות הקודמות שלך בנושא. אבל כפי שכתבתי לך לעיל, אני לא מבין באיזה אופן והליך את מעוניינת לפנות לבית המשפט. האם הוא נמצא בקהילה כחלק מהליך המעצר? איך את יודעת מה בדקו בדיוק, הרי את לא חשופה לתסקיר שירות המבחן! אנא פרטי ואשתדל לסייע בברכה עו"ד יוסף רז

          • המשך
            מירב | 11/02/2012 18:59

            תראה מה שלא נלקח בחשבון זה מבנה אישיות בעייתי בקהילה לא השכילו לעשות איבחון פסיכיאטרי זאת אני יודעת מאינפורמציה אוף דה רקורד של מדריך שאמר לי שהוא לא מקבל שום תרופה. הם מבחינתם מסתכלים רק על האספקט ההתמכרותי וזהו .יש שם פסיכיאטר.הטענה שלי, שיש שם מחלת נפש שלא תוכל להכיל שינוי. מדובר בפוסט טראומה עקב התעללות קשה ואפילו דרגה מסויימת של סכיזופרניה.זו טענתי .אתה אומר שאני לא צד בהליך. אך יש מקום להגיד שהמלך הוא עירום.לכן זה כ"כ צורם לי . האם באמצעות מכתב פשוט לתביעה אני יכולה לשטוח את טענותיי.?

            • המשך
              עו"ד יוסף רז | 11/02/2012 20:09

              כן. תכתבי לתביעה מכתב מפורט