בקשה למתן החלטה

  • החלטה
    א' | 26/01/2012 15:01

    הגשתי לבית המשפט בקשה בעניין מסוים, התיק הוא בעניין של תקיפת סתם שלא הייתה ואני מאמין שמשטרת ישראל גם יודעת שלא היה שום תקיפה ולא נגעתי במתלונן. הבקשה דנה בעבירות שהמשטרה ביצעה בזמן החקירה ובהורדת התנאים המגבילים שנתנו לי באישור בית המשפט. בית המשפט הפנה את הבקשה שלי למשטרת ישראל וכתב להם שהם צריכים לתת תגובה תוך שבוע, בינתיים עברו שבועיים ומשטרת ישראל עדיין לא הגיבה. המזכירה בבית המשפט אמרה לי שאני יכול להגיש לשופטת בקשה שהיא תיתן החלטה בהיעדר תגובה. האם יש סיכוי טוב שכדאי לי לעשות צעד כזה כמו שהמזכירה המליצה לי או שזה יכול להיות לרעתי?

    • בקשה למתן החלטה
      עו"ד אלכס גפני | 27/01/2012 08:54

      שלום א'! בקשה למתן החלטה מפנה את תשומת לב בית המשפט כי אין תגובת המשטרה לבקשה. בית המשפט יכול לבקש את התגובה של הצד השני בשנית או לתת החלטה.