תגובה

  • ריתוק בצבא- השלכות על האזרחות
    רונן | 02/01/2012 08:28

    שלום רב, אני רו"ח במקצועי וכעת אני מתמודד על תפקיד ממשלתי (עובד מדינה), אשר במסגרתו נדרשתי למלא שאלון -סיווג בטחוני, ועלתה שם שאלה האם נשפטתי בדין משמעתי? האם עליי לציין ריתוק בצבא (סיימתי את השירות בהתנהגות טובה מאוד ומוערכת, וזה היה המשפט היחיד שלי, כאמור לא פלילי). באם אני מציין זאת, מה ההשלכות של ריתוק צבאי, אם בכלל? האם מישהו חשוף לתיק האישי שלי בצבא, או רק לתעודת השחרור? תודה מראש,רונן

    • תגובה
      ירון | 02/01/2012 09:49

      שלום רונן, אף אחד לא יראה את התיק שלך מהצבא, הם בכלל בסוף שירות החזירו לי את כל תיק ההתנהגות שלי. בכל מקרה אתה יכול להיות רגוע לגמרי. עמיתך למקצוע, בהצלחה

      • אודה למענה עו"ד
        רונן | 02/01/2012 12:28

        שלום רב,בהמשך להודעה הקודמת, אודה לקבלת מענה מעו"ד... שכן, ברצוני להיות בטוח שכך הוא הדבר. וגם אם גליון ההתנהגות אצלך, הדבר מתועד בתרשומת הצה"לית, ועל כן חשוב לי לדעת מי חשוף אליה.

        • האם הרשעות בבית דין צבאי מופיעות במרשם הפלילי
          עו"ד יוסף רז | 02/01/2012 13:42

          שלום רב ברישום הפלילי מופיעות הרשעות בבתי דין צבאיים בעבירות עוון ופשע. גש למשטרה ובקש לקבל רישום פלילי (זה בחינם) ותראה האם יש לך רישום כל שהוא כך תוכל להיות בטוח. לגבי שאלתך בעניין תיק אישי. לא מכיר כזה דבר. במשפט הפלילי אנחנו מתייחסים לרישום פלילי ומשטרתי והדבר לא בתחום זה. בברכה עו"ד יוסף רז