ייעוץ בענייני חקירה

  • כיצד מוציאים צדק לאור?
    רחל | 29/11/2011 02:00

    1. כיצד ניתן להוכיח תלונת שוו על איומים שהוגשה בכדי לטשטש נסיון לרצח/חבלה בכדי לפגוע ע"י שפיכת שמן מדירה למעלה בכניסה לדירת קרקע שמי ששפך את השמן זו בת אחותי שמתגוררת בבית אחותי שבעקבות התלונה נלקחתי למעצר כי לא רציתי לעזוב את ביתי כל החקירה נשאלתי מפי החוקר אם אני רוצה לשבת בכלא עם מרגול בכל פעם שלא הסכמתי אם מה שהקריא לי שהיה שקר, בדף החקירה כתבתי בכתב ידי שבמה שהושמתי לא נכון, ונלקחתי למעצר עוד בחקירה נשאלתי אם אני מוכנה לעימות תשובתי הייתה כן כשנשאלה המתלוננת אם היא מוכנה לאימות תשובתה הייתה לא, בסופו של דבר לא התקבלתי למעצר ע"י הרופא והייתי בחדר מיון כל הלילה עזוקה ושם במקרה נפגשתי עם בעלי שהחליק גם הוא בשמן שנשפך ע"י המתלוננת וכשבעלי גם התלונן המשטרה לא היגיע לראות את השמן בכניסה, 2. ביקשתי מהמשטרה את חומר התלונות ונאמר לי רק ע"י עו"ד אפשר לקבל, עו"ד שמטפל לנו בנושא אחר שלא מטפל בפלילים היה במשטרת רמת גן לקבל את החומר אך לא קיבל את כל החומר, את הדף שכתבתי בו בכתב ידי לא קיבל ובדפי העדויות נכתב מסרבת לחתום, בדף אחר התחלתי לכתוב שלא מאשרת את מה שנכתב נחטף ממני הדף כך שלא סימתי לכתוב אך גם שם יש כתב ידי אך גם את דף זה לא קיבלתי,בכל החומר אין תעוד על היותי במעצר, עו"ד שביקשתי שיביא לי את החומר אמר שאני יכולה ללכת לבד לקבל חומר, רוצה לקוות שרק בטעות לא קיבלתי את הדפים עם כתב היד שלי והתעוד על המעצר ולא שהחוקר כתב שוב את הדוח וכתב על הכל מסרבת לחתום כי לא הסכמתי איתו והעדפתי ליהיות עצורה ולא לעזוב את ביתי על דבר שלא עשיתי ולא אמרתי. יש לי עוד סימנים שלא מדובר בדפים המקוריים אך לא רוצה לחשוף כאן מוכנה להגיד בשיחת טלפון או במיל מבקשת תשובה או עזרה להוציא את הצדק לאור תודה

    • ייעוץ בענייני חקירה
      עו"ד יוסף רז | 29/11/2011 06:13

      גברת נכבדה הפורום מיועד למענה ענייני קצר בשאלות קצרות וממוקדות ולא יכול להחליף ייעוץ משפטי. מהתרשמות מאורך השאלה ולא מתוכנה, ברור לי שאת זקוקה לייעוץ מקיף וארוך שלא מתאים למתכונת של תשובה בפורום. בברכה עו"ד יוסף רז

      • תודה על התגובה לאיזה עו"ד עלי לפנות ליעוץ
        רחל | 29/11/2011 19:58

        כי בכוונתי באים לא ימצא הדו"ח עם כתב ידי לתבוע את החוקר על שיבוש עדות ועל הנזק שנגרם לי את המשטרה שלא היגיעו למקום לראות את השמן שבת אחותי שפכה ואת בת אחותי על העלילה שהעלילה עלי והנזק הבריאותי שנגרם לי מאז, אני לא צעירה אני בגיל מדינת ישראל, אודה אם אקבל עזרה ותשובה רחל

        • עו"ד שעוסק בפלילים ותביעות נזיקין  לת
          עו"ד יוסף רז | 30/11/2011 11:07

          • תודה, התלונה הוגשה ב-22/8/11 בערב ונסגרה ב-27/8/11
            רחל | 01/12/2011 01:25

            עילת הסגירה חוסר ראיות אבל אזוקה ובמעצר הייתי אולי כי לא מצא חן בעני החוקר שלא הסכמתי עם מה שהועשמתי ומה שנכתב בדוח ובכתב ידי כתבתי שמה שנכתב אינו נכון וחתמתי, ובדף השני התחלתי לכתוב בכתב ידי והדף נחטף ממני בלא צריך, היום הייתי במשטרה לקבל את צילום הדוח עם הערות שכתבתי אך דפים אלו לא נמצאו בתיק קיוותי שרק בטעות לא צולמו הדפים אבל התברר שהדפים הושמדו הופקו דפים חדשים שחסרים בהם כמה דברים חשובים שנאמרו והחשוב מכל מה שנכתב בכתב ידי, לפני שאני פונה הלאה אפנה לקת"צ בתחנה ובהתאם לתשובותיו המשיך הלאה אני חייבת להוציא את הצדק לאור, לא יתכן ששוטר חוקר יתנהג בצורה מזלזלת באזרח/ית שלא אמר אמן לדבריו ולהביאו למעצר רחל.