רישום משטרתי

  • רישום מישטרתי
    זיו | 05/11/2011 22:13

    הוצאתי ר"פ וראיתי שבדף שכותרתו "רישום משטרתי-תיקי אי תביעה ופ"א נילון סגורים" יש רישום תלונה מתחילת 2005 (עוד שלושה חודשים ,7 שנים),סעיף העבירה: "382 (ב) תקיפה סתם-בן זוג. כמו כן בדף שכותרתו "רישום משטרתי-תיקים סגורים" "מרשם פלילי-פרטי רישום שלגבהם עברה תקופת המחיקה" ואח"כ יש כותרת "תיקים שהטיפול בהם הסתיים",ישנו רישום תלונה מסוף 2006 (עברו כ-5 שנים)ורשום שהתיק נסגר בתחילת 2007,מסיבה אין עניין לציבור.סעיף העבירה 192,איומים. מה המשמעות של כל אחד מהרישומים ,לאחר כמה זמן נמחקים באופן אוטומטי,מה נדרש לעשות בכדי לזרז מחיקתם. לעברת התקיפה לכאורה עברו כ-7 שנים,לעברת האיומים לכאורה עברו כבר כ-5 שנים.לא צריך שימחקו באופן אוטומטי.תודה

    • רישום משטרתי
      רועי לביא, עו"ד | 05/11/2011 22:55

      זיו ראה תשובתי מטה. כן, בכל הנוגע לרישום משטרתי, רישום זה הינו רישומם של כלל התיקים שנסגרו (לא הרשעות ועונשים), החשופים למידע למספר בודד של גופים, בהם: משטרת ישראל, השב"כ, המשטרה הצבאית ועוד. כאמור, יש להגיש בקשה למחיקת רישום פלילי הנוגעת לנסיבות אישיות (מומלץ להוסיף מסמכים רלוונטים), חומרת הפגיעה, האם ישנם רישומם משטרתיים נוספים בעניינך וכן אם נמחקו ועוד.