החזרת נשק

  • החזרת נשק ברשות מי ?
    ולדמיר | 11/08/2011 01:55

    ידידי היה ברכב של אדם שאינו מכירו ואשר לקחו טרמפ ממרכז הכפר והבייתה .ואולם,ההסעה לא הגיע הבייתה אלא למשטרה.הנהג שחשש מהמשטרה שסימנה לו לעצור ברח מהמקום ואילו ידידי שנשאר ברכב ,הותקף נחבל ע"י שוטרים ואף נשקו נלקח ממנו בגין המעצר ופתיחת תיק בעינין של הכשלת שוטר במילוי תפקידו,שיבוש מהלכי חקירה .ולמרות שהתיק נסגר ,נסגר הוא מחוסר ראיות ועד היום לא מוכנים לתת בחזרה את הנשק.מה עושים ?איך מוכיחים כי אין שום מעשה פלילי מצידו של ידידי?איך מקבלים בחזרה את הנשק?

    *הערת מערכת לנוחותך - מצא עו"ד באינדקס עורכי הדין: עורכי דין באזור המרכז

    • החזרת נשק
      עו"ד איתמר סיון | 11/08/2011 08:43

      מדובר בלחם חוקו של עורך הדין הפלילי. בהתאם לפרטי המקרה, אם לא עבר יותר מדי זמן, יש להגיש ערר או בקשה לשינוי עילת סגירה לחוסר אשמה, וזאת לאחר עיון בחומר החקירה. בהמשך יש לפנות לגורמים המתאימים, ואם עדיין יש תשובה שלילית - יש להגיש עתירה מנהלית כנגד ההחלטה שלא להחזיר את הנשק. בהצלחה