צו הרחקה

  • צו הרחקה
    אבי | 10/08/2011 15:35

    שלום אני רוצה לשאול איך אני יכול להוציא צו הרחקה מאיש שהיה אלים כלפי אני עובד בנגריה והוא במוסך ליד ואת האמת אני לא הגבתי לו הוא סתר לי ולא עשיתי לו כלום כי אני לא אלים וזה ידוע תודה מראש

    • צו הרחקה
      עו"ד יוסף רז | 10/08/2011 16:53

      צו הרחקה ניתן להוציא בשתי דרכים: 1. על ידי הגשת תלונה למשטרה - קצין משטרה יכול להרחיק את החשוד ממקום מסוים (מדובר בצו מוגבל בזמן). 2. על ידי פניה עצמאית לבית משפט בבקשה לצו מניעת הטרדה מאיימת (צו כזה יכול להינתן לפרק זמן ארוך יותר באופן משמעותי). בברכה עו"ד יוסף רז

      • בהמשך לתשובתך..איך בדיוק פונים לבית המשפט
        ירוחמי | 16/08/2011 09:57

        לאיזה בית משפט?כאשר מדובר בשכן מטריד?האם חייבים לפנות קודם למשטרה?תודה מראש

        • המשך
          עו"ד יוסף רז | 17/08/2011 07:25

          שלום רב הפורום הפלילי נועד לתת מענה לאזרחים בשאלות בתחום הפלילי ומענה שכזה אכן קיבלת. יחד עם זאת, עליך להבין ששאלות לגבי פרצדורות בבתי משפט ואסטרטגיה משפטית הינן שאלות שיש להפנותן לעו"ד פלילי שהרי זה מקצועו. על שאלות כאלו לא ניתן להשיב במסגרת הפורום. בברכה עו"ד יוסף רז