הגשת בקשת חנינה

  • חנינה מהנשיא
    כפיר | 05/08/2011 14:55

    איך אני מתחיל את כול התהליך הזה של בקשת חניניה מהנשיא בשביל מחיקת רישום פלילי

    • הגשת בקשת חנינה
      עו"ד יוסף רז | 05/08/2011 18:52

      כפיר שלום בקשת חנינה מוגשת למחלקת חנינות במשרד המשפטים באמצעות חיפוש פשוט בגוגל תוכל לאתר את אתר המחלקה בו תמצא מידע (כתובת לשליחת הבקשה/איזה מסמכים לצרף וכדומה). מומלץ שלא לעשות זאת בעצמך אלא על ידי עו"ד המתמחה בכך. בברכת הצלחה עו"ד יוסף רז