שאלת אגב

  • זימון להצטלם לצורך מסדר זיהוי - מתנגדת
    ספיר | 03/08/2011 01:41

    רקע : אני עובדת בקיוסק וקטין טען שמכרתי לו וודקה , המקרה קרה לפני חצי שנה , זומנתי לחקירה - לא הודתי , לקחו ממני תביעות אצבעות ובקשו ממני ללכת לתחנת משטרה אחרת בישבל להצטלם ולא הלכתי להצטלם לפני מספר ימים התקשרו אליי בישבל שאני אלך להצטלם לצורך מסדר זיהוי , אני לא רוצה ללכת להצטלם בשום פנים ואופן , השוטרת אמרה לי בטלפון שאם הקטין יזהה אותי יפתח לי תיק . מה אפשר לעשות בנידון ? אמרתי לה שאני אגיע ולא באתי , חשבתי אולי כל פעם שהם יתקשרו לתת להם תירוצים אחרים עד שיעזבו אותי ויסגרו את התיק [ אין להם שום הוכחות , רק המילה של הילד ]

    • שאלת אגב
      ש | 03/08/2011 08:03

      האם הקטין, בהנחה שמלאו לו שתים-עשרה שנים, נחשב כמשתף פעולה או כמסייע? אם לא, למה?

      • הכוונה
        ש | 03/08/2011 08:10

        שותף לעבירה או מסייע לעבירה, כלומר: אם אפשר להעמיד גם אותו לדין באותו עניין.

    • התחמקות מהגעה לחקירה
      עו"ד יוסף רז | 04/08/2011 19:19

      ספיר שלום לא מזמן היה מקרה בו רב מפורסם התחמק חצי שנה מהגעה לחקירה ובסוף עצרו אותו בצורה מאוד לא נעימה ואל מול מצלמות הטלוויזיה. מוסר ההשכל מהסיפור הוא שאם המשטרה תרצה- את תגיעי. מוטב לך לעשות זאת יפה. והכי מומלץ להיוועץ בעו"ד בטרם החקירה. בהצלחה עו"ד יוסף רז