שיבוש הליכי חקירה

  • שיבוש הליכי חקירה
    דן | 24/07/2011 23:34

    גבר ובחורה שגרים בדירה בבעלותי הבחורה טוענת שהגבר ניסה לתקוף אותה ולהטריד אותה מינית והתלוננה במשטרה, ניסיתי לגשר ביניהם ולפשר שהבחורה תסיר את התלונה בתמורה להסכמת הבחור לצו הרחקה מהבית ולניתוק כל קשר עם הבחורה, האם יש בזה משום שיבוש הליכי חקירה?

    • שיבוש הליכי חקירה
      עו"ד יוסף רז | 25/07/2011 11:31

      דן שלום אפתח ואומר שאני בספק האם במעשיך ביצעת עבירה פלילית, יחד עם זאת, אתה בסיכון שתפתח נגדך חקירה במידה והדבר יובא לידיעת החוקר. קח בחשבון שבישראל לא ניתן לחזור מתלונה, בטח ובטח שלא בעבירות מהסוג הזה. מהרגע שהוגשה תלונה אין למתלונן משקל בקבלת החלטה האם לסגור את תיק החקירה ובקשת מתלוננת כאמור, רק תעלה את מפלס החשד אצל החוקר. (ישנם חריגים מסוימים לעניין אבל לא אכנס לזה על גבי הפורום) תן למשטרה לטפל בעניין ואל תתערב... עו"ד יוסף רז