חזרה מאישום במהלך המשפט

  • ביטול כתב אישום
    מ | 08/07/2011 13:19

    מזה שנתיים מתנהל נגדי תיק על אונס שלא היה ולא נברא. הסנגורית שלי כתשה את המתלוננת (זה לא היה קשה כלל וכלל היות וכל הסיפור הזוי לחלוטין). כעת, בתום עדויות שני הצדדים ולפני הכרעת הדין. הרכב השופטים המחוזי הציע לבטל את כתב האישום. הסנגורית שלי טוענת שהסיבה היא שההרכב חושש מדעת הקהל, ארגוני הנשים וכיו"ב וכמו כן יש בו רחמים כלפי המתלוננת שהיא אישה דלה ולכן רוצה למנוע ממני להגיש נגדה תביעה במקרה של זיכוי מלא. הבנתי שביטול כתב אישום בשלב כזה מהווה תקדים. האם ידוע לך על מקרים כאלה? מה ניתן לעשות בכ"ז במקרה של תקדים. אני הרוס, משפחתי הרוסה לגמרי מהסיוט הזה. האם לא מגיע לנו פיצוי?

    • חזרה מאישום במהלך המשפט
      עו"ד יוסף רז | 08/07/2011 18:13

      שלום רב חזרה מאישום במהלך המשפט לא מהווה תקדים (מה גם שאין הדבר עונה על הגדרת תקדים). מקרים כאלו קורים לעיתים כשמנהלים הוכחות בתיק. לחזרה מאישום ישנן השלכות לגבי הפיצוי. תוכל לבקש פיצוי מהמדינה לפי סעיף 80 אבל לא תוכל לבקש הוצאות מהמתלוננת לפי סעיף 81 בכל מקרה אני מציע לךף להיוועץ בעו"ד שלך שמכיר את פרטי התיק בהצלחה עו"ד יוסף רז

    • מ היקר, אנא הצטרף לקבוצת מנהיגות מגדרית גברית
      א | 14/08/2011 22:14

      אל תתן למערכת חוסר הצדק הישראלית לדרוס אותך בלי שקולך יישמע, אחרת סבלך היה לשווא. כמוך יש עשרות אלפים, המערכת אטומה וחסרת צדק. הצטרף לקבוצה "בלי צדק משפטי אין צדק חברתי - דרוש תיקון במערכת המשפט" בפייסבוק, ולקבוצה מנהיגות מגדרית גברית. הצטרף למלחמה במערכת מושחתת שמסתירה את האמת מהציבור ורודה באזרחים ללא סיבה.