סחר בסם והתפרצויות

  • סחר בסם מסוכן ופריצה לשני בתי מגורים
    דניאל | 06/07/2011 21:22

    שלום שמי דניאל יש לי חבר שנתפס על חם בזמן פריצה שהוא הנהג בחקירות העלו בפניו גם סחר בסם מסוכן וגם פריצה נוספת הוא הודה על מעשיו והוגש נגדו כתב אישום בגין סחר בסם מסוכן ושתי התפרצויות שבכתב האישום רשום שהוא היה שליח בלבד ולא ניכנס לדירות  העורך דין שלו הגיע להסכמה עם הטביעה שהוא יודה וישלח לתסקיר קצין מבחן טיעון פתוח הוא בגיל 20 ללא עבר פלילי ולא משתמש בסמים האם מגיע לו שיקום או יש אפשרות לעבודות שירות במקום להיכנס לכלא ? דרך אגב הוא במעצר בית עם איזוק אלקטרוני

    • סחר בסם והתפרצויות
      עו"ד סיון איתמר | 06/07/2011 21:39

      אם כתב האישום תוקן כך שרשום שהוא לא היה חלק פעיל, כאשר קודם לכן הוא היה מבצע עיקריר יותר, הרי שהסנגור תרם משמעותית. אם לא, לא כל כך תרם לנושא. לגבי תסקיר לעונש - ישנה חובת תסקיר מתחת לגיל 21. מאחר שהוא בגיר, הכיוון הוא לא לשיקום (בניגוד לקטינים), אך יש לו סיכוי גדול יותר לשיקום מאשר נאשמים מבוגרים יותר. עבודות שירות יהיו תוצאה נהדרת במקרה זה.

      • סחר בסם מסוכן והתפרצויות
        דניאל | 07/07/2011 12:27

        כתב האישום תוקן בכתב האישום המקורי היה רשום חילק עשרות פעמים ובכתב האישום המתוקן מספר פעמים ושליח בלבד העורך דין ביקש להדגיש את הבלבד והתפרצויות הוא היה נהג לא חלק פעיל רוב הסיכויים שהוא גם יקבל תסקיר חיובי מה האופציות לשיקום לא למעשני סמים למה העורך דין ביקש שיקום כגון "רטורנו" או "גשר לחיים" ?

        • סחר בסם
          עו"ד סיון איתמר | 07/07/2011 12:48

          נשמע שיש עורך דין שיודע מה הוא עושה - הייתי ממליץ להפנות את השאלות אליו. רק בהערת אגב, לגבי גשר לחיים, הוגשה בקשה לפרק את העמותה הזו.

          • סחר בסם מסוכן והתפרצויות
            דניאל | 08/07/2011 23:26

            ואיזה שיקום יש לאנשים ללא עבר פלילי ולא מעשני סמים ?

            • סחר בסם מסוכן והתפרצויות !!
              דניאל | 25/07/2011 19:28

              לגבי התסקיר הוא דיבר עם הקצינת מבחן והיא רוצה להמליץ שנה כול שבוע שעה וחצי פגישה וחצי שנה עבודות שרות הייתי שמח אם הייתה נותן לי חוות דעת אם העונש כבד או עונש קשה ?