גידול סם

  • משפט בגין גידול קנאביס בגודל של 5 גרם נטו
    אדיר | 29/06/2011 01:13

    אני מוזמן למשפט על גידול צמח קנאביס בגודל 5 גרם נטו.לא נמצאו ברשותי כלי עישון או גידול וזוהי עברה ראשונה שלי (אין לי עבר פלילי).על מה עלי לצפות? האם בכלל ישנה אפשרות של מאסר במקרים כאלו?

    • גידול סם
      עו"ד יוסף רז | 29/06/2011 09:38

      אדיר שלום גידול סם הינה מהעבירות היותר חמורות בפקודת הסמים והעונש בגינה יכול להגיע ל 20 שנות מאסר. אמנם הכמות המיוחסת לך קטנה יחסית והיעדר עבר פלילי הוא בהחלט שיקול משמעותי אבל עדיין אתה עומד בפני כתב אישום לא קל בשום פנים ואופן אל תגיע למשפט לא מיוצג! אני מניח שזומנת ליום הקראות אצל שופט מוקד ושם מריצים כתבי אישום יותר מהר מאשר המפעל של קוקה קולה מייצר פחיות... ברוב המקרים, כתבי האישום הללו נגמרים בהסדרים שלו הייתה מושקעת בהם מחשבה, היו נגמרים אחרת לטובת הנאשם צור קשר עם עו"ד פלילי בהקדם בהצלחה עו"ד יוסף רז, מנהל פורום פלילי

      • אכן יצרתי קשר עם עו"ד
        אדיר | 29/06/2011 11:22

        רק רציתי לדעת לחוות דעת נוספת האם ישנה בכלל אפשרות של מאסר במקרים כאלו או שהם מסתיימים לרוב בתוצאה שונה? מה כדאי לעשות בנוסף כדי לצמצם את הנזקים?תודה רבה על המענה המהיר.

        • המשך
          עו"ד יוסף רז | 29/06/2011 11:36

          טוב עשית ששכרת עו"ד כעת, מאחר ועורך הדין שלך בקיא בפרטים ומכיר (או יכיר בעתיד) את התיק על בוריו, הפנה שאלותיך אליו זאת מאחר ומנעד הענישה רחב מאוד ולכל תיק תוצאה שונה- הכל תלוי בנסיבות ביצוע העבירות/עבר פלילי/נסיבות אישיות ועוד.. בהצלחה עו"ד יוסף רז, מנהל פורום פלילי