תיקים ישנים

  • כתבי אישום ישנים...שאלה...
    טלי | 19/06/2011 08:45

    שלום,רציתי לדעת, איך אפשר לקבל, לצלם, להעתיק או לבקש כתב אישום שהוגש כנגד אדם עוד בסוף שנות השמונים ? במידה ואני לא צד לנאשם (ללא קרבה משפחתית) להבנתי כל עוד התנהלו דיונים בדלתיים פתוחות חוקי המשחק קובעים שלציבור יש זכות לראות הליכים משפטיים פליליים על כן רציתי לברר מהי הדרך לקבל לידי כתב אישום נושן שכזה ? תודה טלי

    • תיקים ישנים
      עו"ד יוסף רז | 19/06/2011 09:21

      טלי שלום תנסי לפנות למזכירות בית המשפט בו התנהל התיק ולשאול אבל סביר להניח שתיקים משנות ה 80 בוערו כבר מזמן, לא שומרים תיקים כ"כ הרבה זמן דרך נוספת היא לפנות ישירות לנאשם באמצעות עורך דינו, אם ידוע לך

      • תודה...הבהרה...
        טלי | 19/06/2011 10:19

        הבעיה היא שהנאשם נפטר ואין דרך לאתר את משפחתו.אינני יודעת מה מספר התיק וכמו כן מיהו עורך הדין שייצג אותו.מה שכן, אני זקוקה לכתב האישום לטובת עניין אחר...(פשוט עצם העובדה לכך שהוגש כתב אישום עלתה מכתב תביעה בהליך אזרחי שנוהל 4 שנים לאחר מכן...) לכן אני זקוקה לעיין באותו כתב האישום)...

        • המשך
          עו"ד יוסף רז | 19/06/2011 11:15

          כל מה שנותר לך לעשות זה לפנות למזכירות ביהמ"ש אבל כפי שאמרתי, סיכוייך קלושים, תיקים משנים אלו בוערו מזמן