גניבה

  • גניבת סלולרי יקר
    עומרי | 18/06/2011 18:50

    אני מאושפז בב''ח תל השומר במחלקה פסיכיאטרית. ליפני כשבוע נגנב ממני סלולרי מסוג סמסונג גלקסי. בזמן הגנבה לא הייתי כל כך מפוקס אני מקווה שעדיין לא מאוחר מידי. הבנתי שאם יש גי פי אר אס במכשיר אפשר לאתרו?

    • גניבה
      עו"ד יוסף רז | 18/06/2011 19:28

      עמרי שלום מאחר ופנית לפורום משפט פלילי כל שאוכל לייעץ לך הוא להגיש תלונה במשטרה, אם יש לך אפשרות לברר אצל מי נמצא הטל' הרי זה משובח לגבי האם קיימת אפשרות כזו חפש בפורומים טכנולוגיים ברשת בהצלחה