תסקיר מבחן

  • תסקיר מבחן- משפט פלילי בגין סחר בסמים
    מישהי | 16/06/2011 10:07

    נגד בן זוגי הוגש כתב אישום בגין סחר בסמים, אתמול התקיים המשפט אשר במהלכו הודה בן זוגי בעובדות פסק הדין והנ"ל נשלח לתסקיר (התביעה ועורך דינו של בן זוגי הגיעו לידי החלטה כי יש לשלוח את בן זוגי לתסקיר על מנת לראות האם ניתן יהיה להוציאו ללא הרשעה). בן זוגי מעוניין שאקח חלק בתסקיר ואגיע עימו, במידת הצורך, לקצין המבחן על מנת שהנ"ל יתחקר אותי בנוגע לבן זוגי (אנני יודעת האם זה בכלל אפשרי שיזמנו אותי)... שאלתי הינה, האם בתור עורכת דין, שרק אתמול הוסמכה, עליי להיענות לבקשת בן זוגי (למוטב לציין, כי אנו לא נשואים אלא חבר וחברה) ולהשתתף בתסקיר על מנת שקצין המבחן יראה כי בן זוגי יוצא עם עורכת דין ואולי הדבר יעיד על אופיו של בן זוגי, שהוא השתנה, או שהדבר רק יניב תוצאות לא טובות? אודה לתשובה

    • תסקיר מבחן
      עו"ד יוסף רז | 16/06/2011 11:32

      שלום רב תחילה- חברך הורשע בעובדות כתב האישום ולא בפסק הדין... כעיקרון שירות המבחן בתסקיר לעניין אי הרשעה בוחן את נסיבות חייו של הנאשם כמכלול ובהחלט נותן מקום לשינויים כאלו ואחרים יחד עם זאת, מאחר וכל מקרה נבדק לגופו, לא ניתן להמליץ לך על גבי האתר מה נכון מי שאמור להחליט מיהם הדמויות שיוצגו בפני שירות המבחן הוא אך ורק עורך הדין לכן אני מציע לך להיוועץ בו ולפעול לפי שיקול דעתו. הוא זה שמכיר את פרטי התיק בהצלחה