ביטול רישום משטרתי

  • מחיקת רישום משטרתי
    ירון | 14/06/2011 10:49

    שלום רב, יש לי שאלה: לפני מספר חודשים נסגר לי תיק בעילת "אין ראיות מספיקות". במידה ואחרי 5 שנים מתחילת התיק אני אגיש בקשה למחיקת רישום משטרתי והוא ימחק ואני אלך למשטרה ואוציא תדפיס לגביי האם אני אקבל רק את העמוד הראשון או גם את העמוד השני עם פירוט העבירה וציון שהוא "נמחק"? תודה רבה , ירון

    • ביטול רישום משטרתי
      עופר בן אברהם | 14/06/2011 13:24

      רישום משטרתי שבוטל אמור להימחק ממש ממאגרי המשטרה, משמע: הוא אינו אמור להופיע בתדפיס המידע הפלילי (בניגוד לרישום פלילי, שגם לאחר ש"נמחק", הוא נזכר בתדפיס, והוא ממשיך להיות נגיש למשטרה, לשב"כ, ליועץ המשפטי לממשלה ולכמה גופים נוספים המפורטים בחוק).

      • תודה רבה!  לת
        ירון | 14/06/2011 13:56